Pomoćni trener ŽKK Play Off

Šećerović: Pobjedom želimo nastaviti svoj niz

Košarkašice Play Off Happyja večeras će u okviru 11. kola odmjeriti snage sa Brčankom.

Izabranice Gorana Loje u ovaj susret ulaze kao apsolutne favoritkinje, a svoja očekivanja uoči susreta za SportSport.ba je iznio pomoćni trener Armin Šećerović. 

"Naša očekivanja su kao i obično, idemo na pobjedu. To će biti jedna od lakših utakmica u ovoj sezoni, mi želimo nastaviti svoj niz i sigurno ćemo dati šansu i mlađim igračicama", kazao je Armin Šećerović. 

Šećerović se osvrnuo i na utakmicu protiv Slobode koja se igra za vikend. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Isto tako, kao i danas, idemo na pobjedu. Pružit čemo šansu mlađim igračicama jer su to malo lošiji protivnici nego što nas očekuju u budućnosti. Cilj je što većem razlikom dobiti utakmice", naglasio je Šećerović na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi