Trener KK Burch nakon poraza

Šećerović: Poraz je bio neizbježan

S. Mlaćo

Iako su vjerovali da mogu ostvariti pobjedu nad Vogošćom, košarkaši Burcha nakon susreta sa direktnim rivalom za sami vrh tabele morali su pružiti ruku i čestitati svojim protivnicima.

Nakon prvog poluvremena rezultat na semaforu glasio je 40:40, ali su onda domaći u drugom zaigrali mnogo bolje te ostvarili pobjedu 85:70. 

"Prije svega čestitke Vogošći na pobjedi, a mislim da je presudila naša dekocentracija jer smo pravili dosta grešaka u igri. Vogošća je to iskoristila na pravi način i nismo bili fokusirani na ono što smo trebali raditi, te je poraz  bio neizbježan", kazao je trener KK Burch Kemal Šećerović. 

Iako su poraženi, Burch je ostao u samom vrhu tabele.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ovo je jedna u nizu utakmica, a ovu ćemo pokušati što prije da zaboravimo. Moramo se psihološki vratiti i slijedeću utakmicu odigrati što bolje", dodao je Šećerović za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi