Trener KK Burch

Šećerović: Protiv Vogošće očekujem košarkaški spektakl

S. Mlaćo

Sutra se u Vogošći igra derbi susret 14. kola A-1 lige naše zemlje, a snage će odmjeriti KK Vogošća i KK Burch.

Ova dva tima od samog početka sezone vode veliku borbu za prvo mjesto, pa se očekuje veoma kvalitetan i neizvjestan meč.

"Prije svega ja očekujem dobru košarku, a s obzirom da se radi o dvije po meni najvalitetnije ekpe u ligi ja zaista očekujem pravi košarkaški spektakl", kazao je za SportSport.ba trener KK Burch Kemal Šećerović.

U Burchu vlada sjajna atmosfera pred sutrašnji derbi, ali u ovom klubu respektuju svog rivala.

"Atmosfera u našoj ekipi je odlična, a ja očekujem od ove utakmice da opravda epitet derbija. Dovoljno je reći da za Vogošću igra jedan Peljto i niz drugih kvalitetnih igrača, ali ja smatram da smo se mi dodatno pojačali u prelaznom roku i mislim da smo znatno kvalitetniji nego u prvom dijelu. Očekujemo da ćemo na pravi način odgovoriti ovom izazovu", dodao je Šećerović. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi