Član KK Burch

Šećerović: Sazreli smo i imamo više iskustva

S. Mlaćo

U A-1 ligi naše zemlje u danima vikenda igraju se susreti osmog kola, a lider Burch sutra će na svom parketu ugostiti Turbinu iz Jablanice.

 Sarajlije su favoriti u ovom susretu, te se nadaju novoj pobjedi koja bi ih ostavila na prvom mjestu. 

"Kao i svaku utakmicu, i ovu ulazimo sa namjerom da pobijedimo. Marljivo smo radili i trenirali te se nadamo dobrom rezultatu. Ekipa je na okupu, dobra je atmosfera i sutra bi trebala biti pobjeda", kazao je član KK Burch Alem Šećerović.

Sarajlije su na prvom mjestu i sigurno da mogu biti zadovoljni svojim igrama.

"Zadovoljni smo i vidi se dosta pomaka u odnosu na prošlu sezone. Došlo je par novih igrača, ekipa je malo sazrela te imamo više iskustva. To su plodovi nekog truda i rada", dodao je Šećerović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti