Trener Burcha nakon pobjede nad Igmanom

Šećerović: Sazrijevamo iz utakmice u utakmicu

S. Mlaćo

Košarkaši Burcha danas su upisali novu pobjedu u A-1 ligi, a ovaj put tim Kemala Šećerovića kao gost slavio je protiv Igmana rezultatom 77:69. 

Burch je od početka bio bolji rival, te zasluženo slavio, a njihov trener imao je razloga za zadovoljstvo. 

"Prije svega bih čestitao igračima i jedne i druge ekipe na dobroj košarci. Bila je to utakmica puna naboja, onog pravog sportskog, te mislim da smo za nijansu bili željniji. Moja ekipa iz utakmice u utakmicu sazrijeva, igru dižemo na veći nivo, a plod toga su pobjede. Ja čestitam mojima igračima i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu", kazao je Šećerović poslije utakmice za SportSport.ba.

"Ja kao trener mogu biti ponosan i sretan zbog naših navijača te ih pozivam da i dalje borde naš klub, jer nam je njihova pomoć itekako potrebna. Siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu imati sve bolju i bolju podršku", dodao je Šećerović.

U narednom kolu Burch će ugostiti ekipu Lukavca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi