Burch deklasirao Čelik

Šećerović: Slavili smo dosta lakše nego što smo očekivali

E. Čaušević

Burch je večeras na Mojmilu ubjedljivo savladao Čelik sa 73:42 u okviru petog kola košarkaške A1 lige.

Košarkaši Burcha večeras su sjajnom igrom stigli do svoje treće pobjede u novoj sezoni. Nakon meča trener domaće ekipe Kemal Šećerović izjavio je da je njegov tim večeras stigao do pobjede dosta lakše nego što je on to očekivao.

"Smatram da smo večeras dosta lakše od očekivanog došli do pobjede. Bez obzira što se radi o jako mladoj ekipi Čelika ja mislim da oni mogu puno bolje. Mojim momcima sve čestitke na velikoj želji, trudi i angažmanu. Izuzetno dobro smo odigrali u fazi odbrane, dok je u napadu bilo dosta grešaka, ali one su plod velikog angažmana u fazi odbrane. Odigrali smo dobru utakmicu, ali naši momci mogu dosta bolje", rekao je Šećerović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi