Trener KK Burch

Šećerović: Zadovoljan sam rezultatom, bilo je dosta grešaka

S. Mlaćo

Burch je nastavio sa sjajnim igrama u A-1 ligi naše zemlje, a danas su izabranici Kemala Šećerovića savladali Turbinu iz Jablanice rezulatom 81:66.

 Od prve do zadnje minute Burch je držao prednost i zasluženo slavio, te ostao na prvom mjestu.

"Po meni utakmica nije pružila ono što sam ja očekivao od svojih igrača. Zadovoljan sam rezultatom, nastavili smo pobjednički niz, ali bilo je dosta grešaka i dosta smo solirali. Po meni danas nismo igrali pravu košarku, ali to su mladi momci i oni su osjetili da su bolji protivnik od Turbine, te je to možda bio razlog nešto slabijeg izdanja nego inače", kazao je za SportSport.ba trener KK Burch Kemal Šećerović.

U narednom kolu Burch će u goste Promu iz Donjeg Vakufa. 

"Jedno nezgodno gostovanje, ali mi ćemo se spremati da tu utakmicu odigramo što je bolje moguće i nastavimo pobjednički niz", dodao je Šećerović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi