Trener Burcha nakon pobjede

Šećerović: Želja za pobjedom je presudila

M. Šljivak

Košarkaši Burcha savladali su danas u 10. kolu A1 lige ekipu Igmana.

Domaći tim je uvjerljivo slavio (78:60), a trener sarajevskog tima Kemal Šećerović je jako zadovoljan onim što su njegovi momci pokazali.

"Čestitao bih mojim momcima na odličnoj igri. Konačno su pokazali ono što sam očekivao od njih, agresivno u odbrani", rekao je Šećerović, te je dodao:

"Protivnik je dao sve od sebe, ali danas smo mi bili željniji pobjede. Mislim da je ta želja i presudila u ovoj utakmici", rekao je Šećerović, koji je zadovoljan svim igračima.

"Zadovoljan sam svim igračima, a posebno su se istakli Šipka i Velić. Ponavljam, svi su odradili maksimalno utakmicu", istakao je Šećerović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.