Sedma pobjeda Kaknja

A-liga košarkaša

Sedma pobjeda Kaknja

Košarkaši Kaknja zabilježili su još jednu ubjedljivu pobjedu. Ovaj put ceh su platili košarkaši Novog Grada iz Sarajeva koji su poraženi sa 87:41 (36:21).

Interesantno je istaći da su se svi igrači Kaknja upisali u listu strijelaca osim centra Burekovića. Ponovo je najučinkovitiji bio Narcis Begovac sa 21 postignutim košem. Zapaženu igru i efikasnost pokazao je i mladi Aldin Dedić(13), te iskusni Mulić(11). Još jedan zanimljiv podatak. Delibašić,Čehajić i Čaluk postigli su po 10 koševa.

Bila je ovo još jedna rutinska pobjeda Kakanjaca, bolje reći jači trening uoči utakmice osmine finala košarkaškog Kupa Bosne i Hercegovine  koju igraju protiv prvoligaša Mladosti iz Mrkonjić Grada u srijedu 9. decembra u Kaknju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.