Selektor BiH se umalo potukao sa direktorom Cibone

Selektor BiH se umalo potukao sa direktorom Cibone

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Aleksandar Petrović umalo se fizički sukobio sa direktorom Cibone Zdenkom Antunovićem.

Cibona duguje Petroviću novac, a selektor BiH se nije htio nagoditi sa klubom. Sjeo je na račun bivšim poslodavcima, zahtijevajući da mu se isplate i nagomilane kamate na dugovanje od prije devet godina, piše Index.hr.

 

Odnosi su se zategnuli, a jučer su naočigled gledalaca i novinara na utakmici juniorskog finala prvenstva Hrvatske i definitivno pukli. Selektor BiH, bivši trener i Cibonin igrač oštro se sukobio sa Zdenkom Antunovićem na ulazu u tunel. Spustio se s tribine i zaratio najprije riječima, a onda umalo i šakama! Pljuštale su uvrede, Aco je Antunoviću poručio da je neandertalac, Cibonin direktor uzvratio mu je - "Šugo!".

 

Antunović je Acu na kraju prijavio policiji i utakmicu Zagreba i Cedevite nije pogledao do kraja. Pročulo se i da je inspekcija upala u Acin kafić Amadeus u Ciboninom prolazu, ali ono što ga je više pogodilo je činjenica je da bez posebnog objašnjenja njegov sin Marko Petrović izbačen iz druge Cibonine ekipe Kaptol.

 

Aco je pojasnio da je sud taj koji je odlučio ko je kome i koliko dužan, pa je zbog toga ovih dana Cibonin račun opet blokiran. Poručio je i da niko neće vršiti mobbing nad njegovim sinom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.