Prvi čovjek Sparsa

Selimović: Ništa ovo nije slučajno

S. Mlaćo

Čelni čovjek Sparsa, Nihad Selimović, komentarisao je za SportSport.ba odrađeni dio priprema, te najavio sutrašnji meč.

"Pripreme su kvalitetno odrađene. Na vrijeme smo krenuli. Odradili smo jedan dio u dvorani, pa na Vlašiću i u Sloveniji. Od osnivanja Sparsa, mislim da su ovo najkvalitetnije pripreme. Također, igrački smo najsređiji do sada. Nikada nismo imali ovoliku širinu igrača", kazao je Selimović za SportSport.ba.

"Sparsi su prije 12-13 godina uspostavili sistem. Ništa ovo nije slučajno. To je jedan sistematski rad. Proizveli smo 39 reprezentativaca i time se ni puno veći ne mogu pohvaliti. Kod nas su igrali Vrabac, Buza, Nikolić, Čampara, Gegić..", dodao je Selimović.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Uslovi koje smo imali u Skenderiji nisu bili dovoljno kvalitetni. Ne možete ozbiljno raditi ako nemate prave uslove. Na Grbavici u dvorani smo dobili sjajne uslove, možemo satima trenirati dnevno. S ovakvim radom rezultati ne mogu izostati. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje dobre košarke da dođu sutra uživati u dobroj košarci", kazao je za kraj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi