Bh. košarkaš za SportSport.ba

Sikiraš: Još nisam stoposto spreman

S. Mlaćo, foto: Endin Čaušević

Njegoš Sikiraš se tek vratio nakon povrede, pa još uvijek nije na svom pravom nivou.

Sikiraš je danas s devet poena pomogao našim juniorima da ostvare pobjedu nad Slovenijom, no svjestan je da tek treba da se vrati u pravu formu.

"Igrali smo dobro, mada smo imali mnogo grešaka. Moramo igrati timski, ali sve će doći na svoje. Imamo malo vremena do prvenstva, ali šta je tu je. Zadovoljni smo pobjedm od 12 razike", rekao je Sikiraš za SportSport.ba, pa je dodao:

"Još nisam stoposto spreman i ovo su prve utakmice nakon tri ili četiri mjeseca. Ovo prvenstvo meni služi da se uvidim u košarku, dugo sam bio odsutan. Cilj mi je da igramo što bolje kao tim i da ostvarimo što bolje rezultate".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi