Sikiraš poručio saigračima: Ne vraćajte se bez medalje

Poruka Njegoša Sikiraša

Sikiraš poručio saigračima: Ne vraćajte se bez medalje

M. Šljivak

Njegoš Sikiraš zbog povrede neće moći igrati na Svjetskom prvenstvu do 17 godina u Španiji.

Svakako će njegov izostanak predstavljati veliki problem za našu reprezentaciju, a Sikiraš je uputio poruku podrške pred put naših mladih košarkaša.

"Ovom prilikom želim da poželim sreću mojim momcima, koji odlaze na svjetsko prvenstvo. Žao mi je što nisam sa vama, ali ja ne sumnjam u vas. Jedan igrač ne čini tim. Siguran sam da će Josip sa Enesom i Admirom posložiti tim na najbolji način. Puno sreće na svjetskom i ne vraćajte se bez medalje", rekao je Sikiraš.

Sjajni košarkaš će ljeto iskoristit za oporavak od nezgodne povrede i svakako da ćemo u narednim godinama uživati u njegovim igrama u dresu reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi