Sikiraš završio pregled, prve vijesti nisu optimistične

Povreda je ozbiljnije prirode

Sikiraš završio pregled, prve vijesti nisu optimistične

E. Čaušević

Bh. juniori večeras su u Samsunu poraženi od Turske u posljednjoj provjeri pred početak Evropskog prvenstva.

Loše vijesti za Josipa Pandžu je povreda Njegoša Sikiraša koji je u prvom dijelu meča istrčao s parketa. Kasnije je ustanovljeno da je bh. košarkaš zadobio povredu ruke, te da se nalazi u bolnici na pregledima.

Prema prvim informacijama koje nam stižu iz Turske, Sikiraš je odradio prvi pregled nakon kojeg je ustanovljeno da je povrijedio tetivu prsta na desnoj ruci. Doktori su savjetovali da ruka treba biti imobilisana deset dana nakon čega će biti skinuti konci.

Sikiraš bi se treninzima trebao vratiti za dvadesetak dana. Ipak, naš tim je odlučio uraditi još jedan pregled nakon čega će se zvanično znati kako stvari stoje. Ipak, prema svemu sudeći naš tim će na Evropskom prvenstu igrati bez Sikiraša.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti