Široki bolji od Alkara
Ivan Buva (6, s loptom) uz Rikića je bio najraspoloženiji protiv Alkara.

Prijateljski susret

Široki bolji od Alkara

Nakon osvajanja turnira „Široki 2013“ momčad Damira Vujanovića nastavila je pripreme za nadolazeću sezonu u Širokom Brijegu.

Jučer su Širokobriježani odigrali još jedan susret na Pecari protiv Alkara iz Sinja i slavili rezultatom 84:68.

Široki nije imao problema protiv hrvatskog prvoligaša, utakmicu je kontrolirao od početka do kraja i na kraju zasluženo slavio. U momčadi Širokog nije bio Franko Kaštropil zbog prehlade.

Najbolji u redovima domaćina bili su Rikić i Buva sa 17 koševa, dok su kod Alkara po 14 postigli Modrić, Žitko i Perajica.

Momčad s Pecare nastavlja pripreme u Širokom Brijegu, a sljedeću susret trebao bi biti 25. rujna  protiv Igokee u Aleksandrovcu

HKK Široki Primorka – KK Alkar 84:68
(22:15, 26:20, 19:16, 17:17)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.