Široki Brijeg se nada trijumfu u Kaknju

Susret 12. kola Lige 10

Široki Brijeg se nada trijumfu u Kaknju

M. Maksimović

Zanimljivo će večeras u okviru 12. kola Lige 10 biti na susretu Kaknja i Širokog.

 Gosti nakon pobjede nad Bošnjakom priželjkuju nastavak niza, a jedan od najboljih igrača Ante Zubac uvjeren je da se uz pravi pristup može uspjeti.

“Nastojat ćemo da odigramo najbolje kakoznamo, kako u odbrani, tako i u napadu. Kakanj je favorit, posebno ukoliko ne bude igrao Kaštropil. Naredne dvije utakmice će pokazati na kojem smo nivou“, kazao je Zubac.

Široki je dosad ostvario tek četiri pobjede i daleko je od Lige za prvaka.

“Dok postoji teorija, mi ćemo se borit, a gdje smo na tom putu saznat ćemo uskoro. Da bismo uspjeli moramo biti miljenici sreće, odnosno moraju nam se poklopiti i rezultati ostalih klubova“, rekao je Zubac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi