Široki gostuje kod Radnika

Odgođena utakmica osmine finala Kupa

Široki gostuje kod Radnika

KK Radnik će večeras ugostiti momčad aktualnog bh prvaka, ekipu Široki WWin u okviru 1/8 finala KUP-a BiH.

Ovaj susret je trebao biti odigran ranije ali je odgođen zbog utakmica Širokog u ABA ligi, odnosno iz razloga što je utakmica posljednjeg kola regionalne lige Široki – Zagreb prolongirana za 3.1.2012.

Ove dvije ekipe sastale su se već u pripremnom razdoblju za ovu sezonu. Naime, KK Radnik je slavio 50 godina postojanja kluba pa je za prijateljsku utakmicu pozvao prvake BiH, ekipu Široki WWin. Širokobriježani su u toj utakmici slavili 59:68.

Parovi četvrtfinala su već izvučeni pa će tako pobjednik iz ovog susreta gostovati kod OKK Sloboda i u tom susretu tražiti prolaz u polufinale.

Utakmica između KK Radnik i HKK Široki WWin na rasporedu je večeras u Bijeljini sa početkom u 19:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije