Široki igrao protiv Čapljine
Detalj sa treninga momčadi Širokog

Rezultat bio u drugom planu

Široki igrao protiv Čapljine

Izabranici Damira Vujanovića večeras su odigrali i prvi pripremni susret u dvorani na Pecari protiv Čapljine.

Rezultat u ovoj utakmici nije bio u prvom planu, Čapljinci su se tek okupili kako bi „uskočili“ Širokom nakon odgode Mladosti iz Mrkonjić Grada pa je zbog toga  ekipa Čapljine uglavnom bila popunjena sa igračima iz omladinskog pogona.

S druge strane Vujanović je pružio šansu svim igračima osim dvojice novopridošlica, Amerikanca Juliusa Colesa i Josipa Mikulića. Coles je u Široki stigao netom prije utakmice pa je isto kao i Mikulić susret promatrao sa tribina na kojima se okupili oko dvjestotinjak gledatelja.

Širokobriježani će u dvorani na Pecari trenirati do vikenda, a onda putuju u Podgoricu gdje će u dva dana odigrati dvije utakmice protiv Budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti