Široki Primorka bolji od Zadra u generalci

Posljednji pripremni susret pred start ABA lige

Široki Primorka bolji od Zadra u generalci

Momčad Široki Primorka večeras je odigrao posljednji pripremni susret pred start ABA lige sa Zadrom na Pecari i slavio rezultatom 68:53.

U jednoj dosta borbenoj i zanimljivoj utakmici bolji su na kraju bili domaćini koji su veliku prednost stekli u trećoj dionici.

Susret je do poluvremena bio izjednačen i momčadi su se izmjenjivale u vodstvo, no ipak Široki pred odmor dolazi do minimalne prednosti 36:35.

U nastavku odlična igra momčadi Damira Vujanovića koju je predvodio fantastični Robert Rikić. Uz Tonija Katića koji je odlično razigravao momčad, Rikić je bio nepogrješiv iz igre i odveo je svoju momčad na dvocifrenu razliku koju su rutinski održavali do kraja i slavili 68:53.

Najbolji u redovima Širokog bio je već spomenuti Rikić sa 19 koševa, Katić je dodao 8, a Coles i Kaštropil po 6.

Kod Zadra je najraspoloženiji bio Ramljak sa 12 koševa, Sobin je dodao 11, Prostran 7, a Dijan 6.

Sljedećeg vikenda, 5. listopada, na rasporedu je 1. kolo ABA lige u kojem će momčad Široki Primorka dočekati Crveni Zvezdu.


Široki Primorka - Zadar 68-53
(18-19,18-16,14-5,18-13)

ŠIROKI: Bošnjak 5, Buva 4, Mikulić 4, Katić 8, Bilinovac 5, Ćorić, Coles 6, Kaštropil 6, Petrović 2, Barać 5, Jones 4, Rikić 19. Trener: Damir Vujanović.
ZADAR: Car 4, Jardine 5, Ivanov 2, Lawrence 2, Ramljak 12, Šango, Sobin 11, Kraljević 4, Prostran 7, Dijan 6, Đugum. Trener: Hrvoje Vlašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.