Širokom slijedi nova akcija: Sastavljanje momčadi
Bit će zanimljivo kakvu će ekipu sastaviti na Pecari s još manjim proračunom nego ranije

Vragović i Šutalo upitni

Širokom slijedi nova akcija: Sastavljanje momčadi

Široki će u prvom kolu igrati protiv Zvezde na Pecari, tako je odlučeno današnjim ždrijebom.

U drugom kolu će gostovati kod Radničkog koji je „upao“ u ABA ligu umjesto Vojvodine koja nije uspjela platiti pozivnicu dok će u trećem ugostiti Olimpiju.

Širokobriježani su tako riješili ovu akciju prikupljanja sredstava koju provode oko dvadesetak dana i nakon što su osigurali pozivnicu slijedi onaj teži dio, a to je sastaviti momčad koja će biti konkurenta, odnosno koja će imati kvalitetu da osigura ostanak što je bio cilj i prošle godine.

Na Pecari se proračun svake godine „reže“ što znači da će ove sezone biti ispod 300 000 eura pa će biti zanimljivo kakvu će momčad sastaviti u Širokom.

Od prošle sezone pod ugovorom su Babić, Bošnjak, Bilinovac, Rikić, Barać i Ivšić. Dok su Peršiću, Šakiću, Jonesu i Ramljaku istekli ugovori, status Vragovića i Šutala, koji su imali ugovor na 1+1 uz uvjet da im se ugovor produžuje na godinu dana ukoliko Široki nastupi u ABA ligi, još je pod znakom upitnika.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Već smo pisali da je Ramljak napustio Široki i potpisao za Cedevitu, a kako saznaje SportSport.ba, Dalibor Peršić i Johnathon Jones su izrazili želju da i dalje igraju na Pecari.

Po svemu sudeći očekuje nas zanimljiv period na Pecari.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.