Sjajna atmosfera na treningu Sparsa pred gostovanje Kaknju

Sutra meč 18. kola Lige 10

Sjajna atmosfera na treningu Sparsa pred gostovanje Kaknju

S. Mlaćo

Košarkaši Spars Ziraant Bank sutra će u okviru 18. kola Lige 10 u goste KK Kakanj.

 Ova dva tima vrlo dobro se poznaje, a sutrašnji meč nema nikakav rezultatski značaj. 

Sparsi imaju problema sa povredama, a jučer je povredu na treningu zaradio Fahrudin Manjgafić koji će tako propustiti sutrašnji meč.

"Ovo je druga utakmica bez rezultatskog značaja, ali dat ćemo sve od sebe da pružimo dobru partiju. Što se tiče Lige za prvaka, jasno je da je Igokea veliki favorit, dok od ekipa iz Ligi 10 svako svakoga može pobijediti. Možda je tu Bosna malo iznad ostalih, ali sigurno da će biti veoma zanimljivo", kazao je za SportSport.ba trener Sparsa Marko Trbić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U Ligi za prvaka mnogi klubovi najavili su dovođenja velikih pojačanja.

"Ukoliko neko želi ugroziti Igokeu, trebat će mu zvučna pojačanja, a mi ćemo početkom sedmice znati kakva je situacija sa povrijeđenim igračima, imamo ih pet, te ćemo onda znati da li ćemo dovoditi nova imena", jasan je bio Trbić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi