Skenderija je proključala, a Vujošević 'hladan kao špricer'
Foto: Screenshot

Trener bh. reprezentacije mirno ispratio bitnu trojku

Skenderija je proključala, a Vujošević 'hladan kao špricer'

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine je večeras ostvarila veliku pobjedu nad Armenijom. Bh. košarkaši su u Skenderiji slavili rezultatom 98:85, te su na taj način uspjeli preuzeti prvo mjesto u grupi A pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Naši košarkaši, pod vodstvom trenera Duška Vujoševića, su odigrali sjajan susret i pokazali izuzetnu borbenost. Skenderija je bila na nogama, ali je Vujošević i u najbitnijim momentima uspijevao ostati miran.

Tri i pol minute prije kraja utakmice, u momentima kada su naši košarkaši "lomili" posljednji otpor Armenaca, Musa promašuje slobodno bacanje, naši košarkaši ipak uspijevaju doći do ofanzivnog skoka, a lopta dolazi do Atića koji postiže trojku. Nastupila je euforija na tribinama, ali i na klupi naše reprezentacije, ipak, Duško Vujošević je ostao "hladan kao špricer", te je kao pravi profesionalac, bez puno emocija, ispratio ovaj sjajan potez Atića.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi