SKK Student gostuje KK Kozara

Prva muška liga RS

SKK Student gostuje KK Kozara

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta će u okviru osmog kola Prve muške lige Republike Srpske gostovati ekipi Kozare u Aleksandrovcu.

U ovu utakmicu, Banjalučani ulaze s velikom dozom opreza, ali i nadom da uz kvalitetan pristup susretu, mogu stići do novih bodova.

"Najteže je igrati utakmice kada vas unaprijed proglase favoritom i pobjednikom. Pametna ekipa ne smije tu okolnost uzeti zdravo za gotovo. Želimo da ponovimo igru iz prvog poluvremena u Foči. U prošlom obraćanju za Vaš portal sam rekao, da ukoliko budemo skoncentrisani i agresivni 40 minuta, možemo igrati sa svim protivnicima u ligi, pa tako i sa ekipom Kozare", rekao je za SportSport.ba trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

Povodom predstojećeg meča, svoja očekivanja kazao je i kapiten banjalučke ekipe.

"Sigurno da nas čeka težak meč. Ekipa Kozare je jako nezgodna, spremni su i nemaju strah. Trebamo kvalitetno da odgovorimo, uložimo maksimalan trud i nadamo se prvoj gostujućoj pobjedi", dodaje košarkaš, Srđan Lončar.

Utakmica između Kozare i Studenta igra se sutra od 18 sati u Aleksandrovcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi