SKK Student putuje u Bileću, Sutjeska dočekuje KK Prijedor

Prva muška liga RS

SKK Student putuje u Bileću, Sutjeska dočekuje KK Prijedor

D. Vejo

Bliži se i drugo kolo play-off faze za prvaka Prve muške lige Republike Srpske. Košarkaši Studenta će kao lider na tabeli otputovati u Bileću gdje će snage odmjeriti sa tamošnjom ekipom HEO, dok će Prijedorčani kofere sa sobom ponijeti u Foču gdje igraju meč protiv Sutjeske.

Aleksandar Ćikić i njegov tim sa velikim samopouzdanjem idu na revanš meč u Bileću. U prvo susretu sa ekipom HEO slavili su na svom parketu (80:58), pa se tako s pravom nadaju i drugoj uzastopnoj pobjedi.

Košarkaši Prijedora također su ostvarili pobjedu u prvom kolu protiv Sutjeske (73:62). Na gostovanje u Foču idu s jasnim ciljem, a to je druga pobjeda koja im je prijeko potrebna.

Mečevi drugog kola play-off faze igraju se ove subote.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi