SKK Student savladao KK Kozara

Prva muška liga RS

SKK Student savladao KK Kozara

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta večeras su u okviru osmog kola Prve muške lige Republike Srpske slavili na gostovanju kod ekipe Kozare rezultatom 69:82, po četvrtinama je bilo 19:26, 22:21, 22:9 i 6:26.

Aleksandar Ćikić i njegovi izabranici do trijumfa nisu došli tako lako. Prva četvrtina dobro je počela za goste iz Banja Luke. Istu, Student riješava u svoju korist. Nakon toga, bolje je zaigrao domaćin koji uspjeva da u drugoj dionici meča smanji razliku na šest poena zaostatka. Na odmor se odlazi pri rezultatu 41:47.

Pauza kao da je dobro došla košarkašima Kozare koji furiozno otvaraju treći period. Ubacuju velikih 22 poena, dok gostima iz Banja Luke dozvoljavaju svega devet. Po prvi put vode na meču (63:56). Međutim, banjalučki sastav nije pao, pa se tako bude u posljednjem periodu kojeg dobijaju, te tako dolaze do novog trijumfa.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Ilić sa 25 datih koševa, dok je to kod gostiju bio kapiten Srđan Lončar sa velikih 29 ubačenih poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi