SKK Student siguran u prvoj utakmici protiv KK Prijedor

Prva muška liga RS

SKK Student siguran u prvoj utakmici protiv KK Prijedor

D. Vejo

Košarkaši Studenta slavili su u prvoj utakmici finalne serije Prve muške lige Republike Srpske. Na svom parketu savladali KK Prijedor rezultatom 69:55, po četvrtinama je bilo 20:10, 20:24, 16:11 i 13:10.

Izabranici Aleksandra Ćikića sjajno su otvorili meč. Čak 20 poena ubacili su u prvom periodu, nakon čega su u drugom malo pali u igri.

Ipak, domaćin ne dozvoljava iznenađenje. U drugom poluvremenu ništa ne prepuštaju slučaju pa tako uz pozamašnu razliku utakmicu privode kraju.

Podsjetimo, finalna serija igra se po sistemu na tri dobijena meča. Večerašnji susret odigran je u Banjaluci, dok će narednog vikenda košarkaši Studenta gostovati u Prijedoru.

Najefikasniji igrač u domaćem sastavu bio je Lulić koje postigao 20 poena, dok je to kod gostiju bio Zvonar sa 16 datih koševa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi