SKK Student uvjerljiv na gostovanju u Foči

Meč 10. kola Prve muške lige RS

SKK Student uvjerljiv na gostovanju u Foči

D. Vejo

U okviru desetog kola Prve muške lige Republike Sprske, košarkaši banjalučkog Studenta su na gostovanju u Foči zabilježili uvjerljivu pobjedu rezultatom 75:58.

SKK Student je od samog početka meča ušao jako u igru čime su napravili razliku od 15 poena. Mali pad igre osjetio se na startu drugog perioda, međutim, šutevima za tri poena ekipa iz grada na Vrbasu, na odmor odlazi sa finom razlikom.

Ritam koji su Banjalučani nametnuli u drugom poluvremenu, ekipa Sutjeske nije mogla da prati. Jakim i brzim kontrama, gosti dolaze do razlike od trideset poena, čime smanjuju gas i tako utakmicu polako privode kraju.

Timska igra krasila je ekipu SKK Student.

„Posebno bih želio da istaknem timsku igru. Svi smo igrali kao jedan veliki kolektiv i tako da rezultat nije moga da izostane. Svaki igrač imao je svoj period, gdje je dao svoj maksimum“, rekao je SportSport.ba plejmejker Banjalučana, Srđan Lončar.

Najefikasniji u timu Studenta bio je Predrag Lončar, koji je ubacio 23 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti