Škrbić: Želja nam je izboriti opstanak u ligi

Košarkašica Kozare o Premijer ligi BiH

Škrbić: Želja nam je izboriti opstanak u ligi

D. Vejo

Košarkašice Kozare iz Gradiške novopečeni su član Premijer lige BiH.

Sjajna sezona je iza trenera Duška Ivetića, njegovog pomoćnika Mihajla Trivunovića i njihovih izabranica. Pehar najboljeg tima u Republici Srpskoj, stigao je u Gradišku. Pored novih trenerki koje su dobile od načelnika Opštine, mlade košarkaške nade iz grada na Savi obećale su borbu do zadnjeg atoma snage, kako bi izborile opstanak u društvu najboljih.

"Naša želja je opstanak u Premijer ligi BiH. Znamo da neće biti lako ispred nas su veoma ozbiljne i kvalitetne ekipe. Pod tim podrazumijevam kako igrački tako i trenerski kadar kojeg posjeduju naše protivnice. Mi ćemo dati sve od sebe kako bi uspjele ostaviti dobar utisak u Premijer ligi BiH", ističe za SportSport.ba košarkašica Kozare iz Gradiške, Milanka Škrbić.

Pripreme za sezonu, Gradiščanke počinju krajem jula mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi