Zoran Glomazić, trener Zrinjskog:

"Skupo nas je stajao loš početak"

Zrinjski je u subotu ubjedljivo poražen od Slobode 97:68. Ovo je najteži poraz Mostaraca u duelima sa Tuzlacima, a podsjećanja radi lani je Zrinjski slavo u Mejdanu.

"Loše smo otvorili utakmicu i to nas je skupo stajalo. Nedopustivo je da primite 17 poena iz kontranapada ili 35 za četvrtini ili 50 i nešto za poluvrijeme. To je uzrok našeg poraza", kaže Glomazić.

Lani ste bili trener Almir Hasandića. Koliko je u međuvremenu napredovao?

"Sigurno da je napredovao. Kod nas je bio jedan od glavnih igrača, a i ovdje je dobio takvu ulogu. Vidi se da je dobro spreman i da ima bolje uslove za napredovanje nego kod nas", kazao je Zoran Glomazić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.