Trener KK Mladost MG

Sladojević: Bosna je u ovom momentu kvalitetnija ekipa

S. Mlaćo

Iako je Bosna Royal Jelly bila veliki favorit uoči duela završnice Kupa, košarkaši Mladosti iz Mrkonjić Grada nisu u Sarajevo došli sa bijelom zastavom. 

Mrkonjićani su dali sve od sebe, ali na kraju morali pružiti ruku košarkašima Bosne (100:73). Trener ovog tima Goran Sladojević čestitao je timu iz Sarajeva na zasluženoj pobjedi.

"Čestitam ekipi Bosne na zasluženoj pobjedi, a mi smo znali da Ikonić igra fantastičnu sezonu sa dosta dobrim šutom, te smo se za to spremali. Krajem prvog poluvremena došli smo na tri razlike i trebali smo da zadržimo taj priključak, ali u tome nismo uspjeli. Zaslužena pobjeda Bosne Royal Jelly, a naša organizacija napada je bila loša. Bosna je u ovom momentu bolja i jače rade, a suđenje ni najmanje nije uticalo na utakmicu", kazao je Sladojević na press konferenciji poslije utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi