Slavija ostala bez trenera, Stanić prešao u Sparse

Slavija ostala bez trenera, Stanić prešao u Sparse

D. Rakanović

Košarkaški klub Slavija iznenada je ostao bez glavnog trenera.

Doskorašanji trener Srđan Stanić napustio je klub i prešao u sarajevske Sparse gdje će raditi u omladinskim kategorijama. 

"Napravili smo u Slaviji dobar posao prošle sezone. Spars je bio korektan i konkretan i dogovorili smo saradnju. Slavija je uvijek bila moj klub i rastali smo se korektno. Želim im puno sreće u predstojećoj sezoni. Imaju mladu ekipu koja će da raste, i ne moraju da brinu za budućnost", rekao je za SportSport.ba Stanić.

Još uvijek nije poznato ko će biti nasljednik Stanića na klupi Slavije. Uprava kluba u potrazi je za novi stručnjakom koji će preuzeti kormilo Sokolova. 

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi