Slijedi turnir u Riminiju

Mirza u petorci "Adecca"

Slijedi turnir u Riminiju

Košarkaški turnir u Sloveniji "Adecco Cup Ex-Yu 2011" osim dva poraza i jedne pobjede, te spoznaje šta se sve mora popraviti i na ćemu raditi u narednom periodu, donio nam je i jedno priznanje kao što je uvrštavanje Mirze Teletovića u petorku prvenstva.

Pored našeg asa ovo renomirano društvo sačinjavaju još: Bojan Bogdanović (Hrvatska) sa najviše (53) poena, Goran Dragić (Slovenija) kao najbolji odbrambeni igrač, Miloš Teodosić I Nenad Krstić, koji je ujedno i MVP turnira.
Ono što našu selekciju očekuje u narednom periodu priprema jeste turnir u Riminiju na kojem će učestvovati Grčka, Poljska i domaćin Italija.
Već 12. avgusta sa početkom u 18:00 sati izabranici Sabita Hadžića igraju prvu utakmicu na ovom turniru protiv Italije. Dan potom, 13. avgusta u 18:00 sati sastajemo se sa reprezentacijom Grčke, koja je ujedno sa nama u istoj grupi na prvenstvu u Litvaniji. Zadnji dan turnira, 14. avgusta očekuje nas zadnja utakmica u Riminiju koju ćemo odigrati protiv Poljske (18:00 sati).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.