Slijepčević: Student je pokazao kvalitet

Košarkaš Rogatice nakon poraza

Slijepčević: Student je pokazao kvalitet

D. Vejo

Košarkaši Rogatice poraženi su večeras u Banjaluci od domaćeg Studenta u okviru šestog kola Prve muške lige Republike Srpske. 

Gosti su pružili dosta dobar otpor, pogotovo u posljednjoj dionici kada se rezultat prelamao. Međutim, promašeni ziceri koštali su goste iz Rogatice mogućeg trijumfa. Nakon meča, prve utiske kazao je jedan od boljih pojedinaca na meču kada je u pitanju gostujuća ekipe.

"Ekipa Studenta pokazala spremnost, što mi nismo. Imali su veću rotaciju tako da je to presudilo u njihovu korist. Student je jedna od najozbiljnijih ekipa za plasman u play-off. Pokušali smo pružiti otpor ali nije išlo. Nismo pogodili šuteve koje smo trebali. Čestitam protivniku, zasluženo su slavili", izjavio je za SportSport.ba košarkaš Rogatice, Stefan Slijepčević.

Podsjetimo, Slijepčević je večeras ubacio velika 23 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi