Slobodan Kecman i narednu sezonu na klupi Zeničanki

KŽK Čelik zadržao trenera

Slobodan Kecman i narednu sezonu na klupi Zeničanki

D. Kurbegović

Nakon tri uspješne sezone, Slobodan Kecman će i u narednoj sezoni s klupe predvoditi košarkašice Čelika.

 Nakon završetka sezone Uprava kluba je željela zadržati ovog stručnjaka na klupi i nakon pregovora postignut je dogovor tako da Kecman ostaje u Zenici i u narednoj sezoni. 

"Razgovarali smo i kako to obično biva s ljudima iz Čelika vrlo brzo smo se dogovorili oko angažmana za narednu sezonu", kazao je Kecman.

U narednoj sezoni fokus će biti na mladim igračicama. 

"Nastojimo dovesti najtalentovanije igračice iz okruženja. Od starijih igračica ko bude htio učestvovati u ovom projektu dobro došao je. Već nam je bilo nekoliko igračica na treninzima i mogu kazati da sam zadovoljan njihovim radom. Učinit ćemo sve da kroz rad s njima napravimo od njih bolje igrače nego što su to sad. Djeca su spremna da rade i ja sam uvjeren da ćemo uraditi dobar posao",kaže Kecman.

S obzirom na sve rečeno ni ambicije kluba neće biti prevelike.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Kao što rekoh cilj na je od ovih djevojčica napraviti što bolje igračice. Ambicije su apsolutno u skladu sa tim opredjeljenjem i nećemo od njih tražiti puno, ali svaku priliku koja nam se ukaže da napravimo možda i neki dobar rezultat sigurno ćemo objeručke prihvatiti i iskoristit", završava Kecman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije