Goran Sladojević, trener Mladosti:

"Slobodi želim da igra u ABA ligi"

Mladost iz Mrkonjić Grada, lider Lige 12 za košarkaše, drugi poraz u dosadašnjem dijelu sezone upisala je u Mejdanu. Sloboda je dobila susret sa 77:67, a iz Mladosti su imali dosta primjedbi na treću dionicu igre u kojoj je glavnu riječ vodila sudijska trojka.

"Slobodi od srca želim da igra u ABA ligi, jer to ovaj grad zaslužuje. Međutim to mogu ostvariti radom, a ne ovako na juriš", rekao je nakon susreta trener Goran Sladojević.

Kada smo ga upitali kakvi su planovi Mladosti u nastavku sezone, Sladojević je ponovo počeo pričati o Slobodi, sudijama, navijačima... Pogledajte video!

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.