Službeno: Vujošević nije više trener Partizana

Upravni odbor mu se zahvalio na saradnji

Službeno: Vujošević nije više trener Partizana

A. Beganović

Duško Vujošević od danas nije više trener višestrukog srbijanskog prvaka KK Partizan.

Upravni odbor beogradskog kluba danas jse odlučio zahvaliti na saradnju Vujoševiću, treneru za čije ime su vezani svi veliki uspjesi Partizana u posljednjih nekoliko godina.

"Upravi odbor Partizana na prvoj sjednici je odlučio da otvori novo poglavlje u historiji kluba i ne produži saradnju sa Vujoševićem, već da ukaže povjerenje nekom novom treneru", između ostalog se navodi u saopštenju KK Partizan.

"Vrata kluba su za njega bila i biće uvijek otvorena. Vujošević nije samo najtrofejnijitrener u klupskoj historiji, nego i stručnjak koji je na pravi put izveo mnogo legende Partizana, srbijanske i svjetske košarke. On je pisao historiji kluba, neke od njenih najblistavijih trenutaka. Partizan je bio i ostat će njegov dom", još se navodi u saopštenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti