Smith: Osjetio sam da ću pogoditi pobjednički šut

Košarkaš Cedevite o pobjedi protiv Partizana

Smith: Osjetio sam da ću pogoditi pobjednički šut

Košarkaš Cedevite Nolan Smith rekao je nakon velike pobjede nad Partizanom da je imao osjećaj da će pogoditi posljednji šut za pobjedu. 

"Promašivao sam večeras, ali taj šut je morao je da uđe. Igrali smo poen po poen, vratili se u igru. Sjajno se osjećam jer ćemo igrati u Euroligi, a sada moramo da osvojimo Jadransku ligu", rekao je Smith nakon veličanstvene pobjede. 

Najiskusniji član Cedevite Marino Baždarić rekao je da je pobjednika odlučila sjajna odbrana njegove ekipe. 

"Ovo je fantastična utakmica, bilo je važno da dobro počnemo, a ne kao u utakmici od prije mjesec dana kada su nas na početku slomili i nismo uspjeli da se vratimo. Odlično smo krenuli, teško je protiv Partizana u Beogradu održati prednost", rekao je Baždarić nakon velike pobjede. 

"Malo smo pali u drugom poluvremenu, ali u najvažnijem trenutku smo se vratili fantastičnim šutem. Presudila je naša odlična odbrana i kontrola skoka, što je protiv Partizana važno", zaključio je Marino Baždarić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti