Sokolac prejak za HEO

Prva muška liga RS

Sokolac prejak za HEO

D. Vejo
Teme:

Večeras su se u okviru osmog kola Prve muške lige Republike Srpske na Sokocu sastali istoimeni tim i HEO iz Bileće, a gdje je domaća ekipa slavila rezultatom 67:46, po četvrtinama je bilo 18:20, 12:14, 18:3 i 19:9.

Utakmica nije počela onako kako je to zamislio domaćin. Jaka odbrana ali i napad krasili su igru Bilećana koji su prvi period dobili rezultatom 18:20. U istom ritmu, HEO je nastavio u drugoj dionici. Na predah se odlazi pri rezultatu 30:34 u korist HEO.

A onda, domaćin se budi u nastavku. Ubacuju 18 poena u trećem periodu, dok gostima iz Bileće dozvoljavaju svega tri, čime prave veliki rezultatski preokret. Posljednja četvrtina ponovo je protekla u znaku domaće ekipe. Istu domaćin dobija 10 razlike, te na kraju upisuje visok trijumf.

Kada je u pitanju efikasnost, kod domaćina se istakao Pečenica sa 17 poena, dok je to kod HEO bio Savić sa 15.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi