Košarkaš KK Bosna Royal

Sokolović: Spremni smo, nadamo se pobjedi

U okviru polufinala košarkaškog prvenstva BiH sutra će u Skenderiji biti odigran meč između KK Bosna Royal i KK Zrinjski. 

Pred duel sa mostarskim klubom među izabranicima Dušana Gvozdića vlada vrlo dobra atmosfera, što je potvrdio i košarkaš Aleksandar Sokolović. 

"Protivnika mnogo dobro poznajemo. Znamo ko su, ali i šta su naše prednosti i to ćemo pokušati da iskoristimo na terenu. Sigurno je da smo spremni i da ćemo dati sve od sebe", kazao je Sokolović za SportSport.ba, te dodao:

"Pored Ikonića svi igrači su na raspolaganju. Sutra očekujemo jedan dobar meč i nadamo se pobjedi. Atmosfera je na visokom nivou i svi jedva čekamo meč."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Prvi meč polufinala na rasporedu je sutra s početkom u 18:00 sati. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi