Spahija: Ovo što mi igramo nema veze sa košarkom

Trener Cibone nakon poraza od Radničkog

Spahija: Ovo što mi igramo nema veze sa košarkom

U petak je utakmicom između MZT-a i Olimpije počela nove sezona ABA lige, a Cibona je ušla sa ambicijama da povrati epitet euroligaša.

U prvom kolu Cibosi su u Zagrebu dočekali kragujevački Radnički, a momčad Nevena Spahije bila je izraziti favorit. Miroslav Nikolić danas je ipak odnio pobjedu, a Spahija nije krio nezadovoljstvo nakon poraza svoje ekipe 82:66. 

"Niti ovo što košarkaši Cibone igraju ima veze s košasrkom, niti ovo što ja radim ima veze sa trenerskim poslom. Igramo grozno. Ne znam razloge, to moramo otkriti. Ispričavam se svima, pogotovo ljudima u klubu koji su nam omogućili vrhunske uvjete, razočarali smo sve. Otkako se bavim trenerskim poslom niti jedna moja momčad nije ovako loše ušla u sezonu," rekao je trener Vukova Neven Spahija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.