Sparsi s puno optimizma dočekuju Vardu

Hodžić i Zahiragić najavili predstojeći meč

Sparsi s puno optimizma dočekuju Vardu

Sparsi će u subotu na svom terenu dočekati Vardu u okviru 20. kola Lige 12.

Sarajevski tim je apsolutni favorit protiv posljednjeplasiranog tima na tabeli, a optimizam ne kriju ni košarkaši ovog kluba - Dino Hodžić i Adi Zahiragić.

"Imali smo malo vremena da se pripremimo ali smo taj period iskoristili  najbolje što smo mogli kako bismo što spremniji dočekali ekipu Varde. Mislim da smo favoriti i kao i u svaku utakmicu idemo da pobijedimo i odigramo što bolje možemo.Varda je posljednja ekipa na tabeli, ali ih ne smijemo potcijeniti i dopustiti im da se razigraju, jer onda znaju da budu neugodni. Ako odradimo sve što smo dogovorili na treningu, naša pobjeda neće doći u pitanje", rekao je Dino Hodžić. 

"Nakon pobjede nad Slobodom u Kup utakmici, imali smo malo vremena da se spremimo, ali ipak mislim da smo dobro radili. Izanalizirali smo protivnika, kvalitet je na našoj strani i želimo da ulogu favorita opravdamo na terenu maksimalnom ozbiljnošću svih 40 minuta. Potrudit ćemo se da ne bude oscilacija u igri i siguran sam da na taj način možemo do pobjede", rekao je Adi Zahiragić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica Sparsa i Varde igra se sutra s početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi