Sparsi uručuju priznanje Raziji Mujanović

Na utakmici protiv KK Mladost u subotu

Sparsi uručuju priznanje Raziji Mujanović

S. Mlaćo

U okviru trećeg kola prvenstvene utakmice OKK SPARS, Sarajevo – KK MLADOST, Mrkonjić Grad, koja se igra u subotu, 28.10.2017. godine u 20:00 sati, u dvorani Novo Sarajevo, na Grbavici, OKK SPARS i Sarajlije, uručit će našoj proslavljenoj košarkašici Raziji Mujanović priznanje za ulazak u Kuću slavnih Fiba svijeta.

 "Takav uspjeh je ujedno i najveća promocija naše male države u svijetu velikih košarkaških zvijezda", istakli su iz Sparsa.

Iz Sparsa su pozvali sve one koji žele biti dio prelijepe atmosfere da dođu u subotu u 20 sati u sportsku dvoranu Novo Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi