Spasojević: Bit ćemo domaćini Final Foura

Završni turnir ipak u Laktašima

Spasojević: Bit ćemo domaćini Final Foura

E. Škorić

Predsjednik Košarkaškog kluba Igokea, Boris Spaojević, izjavio je kako njegov klub želi prihvatiti domaćinstvo završnice turnira regionalne ABA lige.

Ranije je Spasojević izjavio da njegovom klubu nije potrebna organizacija Final Foura, ali je za agenciju BETA kazao da je ipak promijenjena odluka.

 

"Bit ćemo domaćini završnog turnira i to je zvanična i definitivna odluka. Za nas je velika čast da ugostimo velike klubove kao što su Zvezda i Partizan i da istovremeno kao mladi grad stanemo uz rame organizatorima kakvi su Ljubljana, Zagreb ili Beograd", izjavio je Spasojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.