Spasojević: Podržavamo trenera Bajića i slažemo se sa njim

U Igokei sa pravom ogorčeni

Spasojević: Podržavamo trenera Bajića i slažemo se sa njim

Sapunica u više epizoda zvana ABA liga se nastavlja. Po svemu sudeći final four u Laktašima opet je došao u pitanje. 

Nakon pisma Dragana Bajića oglasio se i predsjednik Igokee Boris Spasojević. "Pismo trenera Dragana Bajića je sasvim očekivana reakcija i mi u klubu ga podržavamo u potpunosti. Odluka o otkazivanju završnice takmičenja će biti donijeta u narednom periodu, ali mi u klubu se slažemo da ga svakako treba otkazati," riječi su Spasojevića. 

 

Predsjednik Igokee smatra kako je njegovom klubu nanijeta velika nepravda. "Zaista mi nije jasno zašto su na početku sezone obećali da će prvak regularnog dijela takmičenja igrati u Evroligi, a potom promijenili tu odluku. To nije korektno," rekao je Spasojević. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.