Srđan Damjanović naredne dvije godine u OKK Čelik

Zeničani se pojačali mladim reprezentativcem

Srđan Damjanović naredne dvije godine u OKK Čelik

D. Kurbegović

Košarkaši Čelika u pripremama su za nastupajuću sezonu u kojoj će ponovo igrati u društvu najboljih ekipa u našoj zemlji.

Rukovodstvo kluba ne želi da se ponovo slučaj kao prije nekoliko godina, kada je klub ispao u niži rang, s toga u prelaznom periodu nastoji angažovati kvalitetne igrače, koji će biti garant da će Zeničani gledati odlični košarku, te da će klub biti u gornjem dijelu tabele.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Srđan Damjanović (19) od danas je i zvanično član Omladinskog košarkaškog kluba "Čelik". Damjanović koji igra na poziciji beka, sa OKK Čelik je potpisao je ugovor na dvije godine. Podsjećamo, prije nekoliko dana članovi kluba iz Zenice postali su Miko Golubović (32) i Dejan Mikić (28), koji bi svojim iskustvom trebali donijeti stabilnost mladom timu Zeničana. 

OKK Čelik kao povratnik u Ligu 12 KS BiH u planu ima još potpis ugovora sa Tonijem Jurčevićem, centrom iz Viteza, a još uvijek se nadaju i saradnji sa Ivanom Opačkom koji trenira sa ekipom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.