Šta nam sve treba za plasman u drugi krug?

Pobijediti Rusiju i osluškivati ostale rezultate

Šta nam sve treba za plasman u drugi krug?

Naša reprezentacija se ubjedljivim porazom od Finske u 4. kolu grupe A dovela u situaciju da više ne odlučuje sama o sebi.

Prije polaska na Evropsko prvenstvo, glavni cilj koji je bio postavljen pred reprezentativce Bosne i Hercegovine jeste plasman u drugi krug. Šanse nakon poraza od Finske su znatno umanjene, ali i dalje postoje.

Za plasman u osminu finala će nam biti potrebna pobjeda nad Rusijom, ali ćemo također morati osluškivati i rezultate sa utakmica koje bude igrao Izrael.

Izraelci u ovim trenucima igraju sa Poljskom, dok je sutra na rasporedu meč sa Francuskom. U slučaju da Izrael izgubi obje utakmice, naša reprezentacija bi se pobjedom protiv vjerovatno već prežaljene Rusije plasirala u drugi krug.

Dakle, ostaje nam da savladamo Rusiju i da se nadamo porazima Izraelaca. Ne držimo stvari u svojim rukama, ali još uvjek ništa nije gotovo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije