Stipanović: Ako budemo kompletni, nepobjedivi smo

Centar reprezentacije BiH za SportSport.ba

Stipanović: Ako budemo kompletni, nepobjedivi smo

Jedan od najboljih košarkaša naše reprezentacije u posljednjih par godina Andrija Stipanović govorio je za SportSport.ba o šansama reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Eurobasket.

Naša selekcija nije bila miljenik sreće u današnjem žrijebu i u kvalifikacijama igrat ćemo protiv Rusije i Švedske.

Ipak, Andrija nije pesimista i smatra da imamo šanse, posebno ako se odazovu svi igrači.

"Švedska i Rusija su dva jako teška protivnika. Obje reprezentacije su jako dobre, posebno Rusija. Mislim da kod njih mnogo zavisi od toga koji dvanaest igrača će se odazvati", rekao je Andrija i dodao:

"Također i kod nas je to veliki problem. Ako mi budemo potpuno kompletni, onda mislim da neće biti nikakvih problema u ovim kvalifikacijama. Trenutno je najvažnije pitanje ko će se odazvati na poziv".

Kvalifikacije za Evropsko košarkaško prvenstvo počinju u septembru mjesecu ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi