Stipanović: Britanci su večeras pogađali sve

Bh. centar nakon utakmice

Stipanović: Britanci su večeras pogađali sve

E. Škorić

Pobjedom nad Velikom Britanijom (74:68) košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirala se na Eurobasket naredne godine.

Bh. košarkaši su u Skenderiji, pred sjajnom publikom, pobijedili Britance i tako s tri pobjede kolo prije kraja kvalifikacija izborili nastup na Evropskom prvenstvu.

“Bilo je stvarno teško večeras. Britanci su igrali su raterećeno. Ekipa su koja inače ne pogađa trice, a večeras im je sve polazilo za rukom. Ipak, na kraju smo smogli snage i uz lijepu atmosferu smo pobijedii, što je najbitnije”, kazao je naš centar Andrija Stipanović nakon utakmice, dodavši:

“Dojam može biti još bolji, možemo igrati još bolje, pogotovo kada nam se vrate neki igrači. Jedva čekamo EP naredne godine. Zbog koeficijenta je važno da pobijedimo na Islandu. Dat ćemo sve od sebe da pobjedom okončamo kvalifikacije”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti