Centar bh. reprezentacije

Stipanović: Krivo mi je zbog poraza

M. Šljivak

Andrija Stipanović je odigrao fantastičan meč protiv Poljske u prvom kolu Eurobasketa.

Ipak, iako je bio na pravom nivou, na kraju su naši košarkaši poraženi rezultatom 68:64.

Stipanović je razočaran nakon poraza.

"Šteta, nismo zaslužili da izgubimo. Momci su dali sve od sebe, pokazali smo da možemo. Šteta stvarno zbog onih loših minuta u kojima su oni napravili razliku, ali kapa dole svima, borili smo se, dali smo sve od sebe. Da je ušlo par lopti, susret bi otišao na drugu stranu", istakao je Stipanović.

Sutra nas čeka meč sa Francuskom.

"Francuzi su vrhunska ekipa, daćemo sve od sebe, nećemo biti s bijelom zastavom. Imamo više šansi u ostalim utakmicama i mislim da možemo u njima pobijediti".

Andriji je krivo zbog poraza, ali očekuje plasman u drugi krug.

"Očekujem plasman u drugi krug. Vjerujem u to od prvog dana. Krivo mi je što smo izgubili, jer smo se pripremali za ovu utakmicu. Moramo dići glavu gore, jer imaju još četiri utakmice", istakao je Stipanović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.