Centar bh. reprezentacije tvrdi

Stipanović: Nemamo čega da se stidimo

M. Šljivak

Andrija Stipanović bio je jedan od naših najboljih igrača tokom Eurobasketa, a također ističe da je na današnju utakmicu najviše utjecaja imao poraz od Finske.

Stipanović također smatra da igrači nemaju čega da se stide jer su svi dali sve od sebe.

"Dali smo sve od sebe na svakoj utakmici. Mislim da je ovo naše trenutno realno stanje. Dvije utakmice su bile na jednu loptu. Izrael smo dobili, a protiv Finaca nikakvi", rekao je Stipanović.

"Dali smo se od sebe, možemo svima pogledati u lice. Nismo prošli u drugi krug, ali mislim da se nemamo čega stidjeti i da su svi igrači dali sve od sebe", istakao je košarkaš Trabzonspora, dodavši na kraju:

"Ovisi sve, znate kako je kod nas. Taj drugi krug ne bi trebao biti famozan da smo bili kompletni. Nadam se da će i ove mlade snage doći, vidjet ćemo ko će se odazvati i ko će biti selektor".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.